Sport Begeleiding-

Personal Training


Citius, Altius, Fortius - Hoger, sneller, sterker


Training is uiterst belangrijk voor het ontwikkelen van Technieken, Skills, Uithouding, Kracht, ...


In de reguliere clubtrainingen wordt vaak hoofdzakelijk getraind op Techniek en Skills in functie van de sport. De trainings tijd die voor hande is wordt uiteraard zoveel mogelijk benut in fuctie van vaardigheden van de sport. 


Wij kunnen een optimale aanvulling geven hieraan. Wanneer u in de club zich focust op de technische aspecten en/of wedstrijd voorbereidingen kan u bij ons terecht voor een specifiek trainingsprogramma waarbij in functie van uw vechtsport. Inhoud kan varieren naargelang uw nood gericht op uithouding, kracht, stabiliteit, lenigheid of een combinatie hiervan. Soorten training

Er zijn verschillende formules die aangeboden kunnen worden. In iedere formule is de inhoud te bepalen naar uw eigen noden. Zie Inhoud.


 1. Martial Arts Basic (MA.B): voor recreatieve sporters zonder specifieke sportbeoefening met  weide diversiteit aan oefeningen voorzien. Dit kan ook met optie Martial Arts zie “Martial Arts Basic”. Hierbij worden modaliteiten geselecteerd die gebaseerd zijn op technieken vanuit verschillende vechtsporten.
 2. Martial Arts Advanced (MA.A) voor recreatieve of competitieve sporters in een specifieke sport en wordt afgesteld op behoeften van de sport en sporter in samenspraak met de sporter en indien gewenst trainer en/of sportarts.
 3. Martial Arts Full Contact (MA.FC): Een begeleidingsprogramma op maat voor vechtsportbeoefenaars. Het programma wordt afgesteld op behoeften van de sport en sporter in samenspraak met de sporter en indien gewenst trainer en/of sportarts.


Inhoud

De inhoud kan je volledig samenstellen naar je eigen verlangens en noden. Oefeningen worden aangeboden en geselecteerd op basis van 5 sportieve Pilaren van ons lichaam:

Kracht, Uithouding, Lenigheid, Behendigheid, Stabiliteit.


 1. Full package: In de full package worden oefeningen geselecteerd die elk van de pijlers ondersteunen. Voordeel: uw lichaam wordt sterken en kan beter presteren op verschillende vlakken binnen uw sport
 2. Custom: Het programma wordt opgesteld in functie van 2 of 3 specifieke noden, problemen en/of pijlers. Voordeel: Enkele probleemzones kunnen specifiek samen aangepakt worden.
 3. Focussed: Tijdens de sessies wordt er volledig gefocust op 1 pijler of probleem zone. Deze pijler wordt tijdens het intake gesprek bekeken en besproken. Voordeel: 1 probleem zone of werkpunt wordt optimaal aangepakt.


Trainingen en Afspraken:

Deze trainingen hebben geen vaste moment en gebeuren telkens op afspraak en kunnen afgesteld worden op uw agenda.


Prijs: 25 euro per sessie

SummerFitHet einde van het schooljaar, de zomer komt er aan, de vakantie is in zicht. Voor de meeste sporten eindigt het seizoen. 2 maanden geen training. Wat gaat dat geven bij de heropstart in September. Uithouding afgezwakt, Lenigheid verloren, Spierkracht verminderd. Alles waar zo hard in het seizoen voor gewerkt is, is verloren. Om er in September weer even goed te staan  zonder  het risico op letsels onderhoud je beter al wat je gewonnen hebt.


Vandaar dat wij onze actie SummerFit organiseren. Gedurende 2 maanden aan je conditie blijven werken of zonder verlies, even sterk en krachtig als altijd te kunnen herstarten bij het begin van het seizoen. En dit onder persoonlijke professionele begeleiding


Citus, Altius, Fortius: Hoger, Sneller, Sterker dan voordien starten aan het volgende seizoen. De wedstrijden van het volgende seizoen, die win je nu.


 
 
 
 

Contacteer ons 

Maak een afspraak

Intakegesprek + Testing


Tijdens het intakegesprek wordt er nagegaan waar uw doelen of de doelen van uw sport in liggen.  Op deze manier kunnen wij de inhoud van uw training optimaal aan u aanpassen.


Vervolgens wordt er overgegaan tot een testing en screening waarbij deze inhoud qua intensiteit op u wordt afgestemd.


er wordt getest op:

 • Spierkracht
 • spierlengte en lenigheid
 • Stabiliteit en coördinatie
 • Vo2max berekening en uithouding
 • Behendigheid en Agility


Resultaten kunnen desgewenst met arts of trainer gecommuniceert worden indien er specifieke probleem zones blijken te bestaan.


Deze dienst wordt tijdelijk gratis aangeboden.